Over Taxistam B.V

Het bedrijf is in 1933 ontstaan als fietsenmakerij. De huidige directeur R.D. Stam heeft in 1987 het bedrijf overgenomen van zijn vader. Hij is daarmee de derde generatie die leiding geeft aan het bedrijf, dat is uitgegroeid tot een professionele personenvervoerder.

Taxibedrijf Stam B.V. richt zich met name op het zogenoemde contractvervoer. De voornaamste opdrachtgevers zijn gemeenten, zorgverzekeraars, zorginstellingen, bedrijven en vervoersorganisaties. Het bedrijf is franchisenemer van DVG BV (De Vier Gewesten), een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. Door gebruik te maken van het imago en de expertise van DVG, is Taxibedrijf Stam B.V. in staat vervoer te leveren met een continue kwaliteit en service in combinatie met een scherpe prijsstelling. Hierbij is het tevens mogelijk, door het bundelen van de krachten met andere franchisenemers, de gewenste grootschaligheid van de markt te bieden.

Doelgroepen van Taxibedrijf Stam B.V. zijn particulieren, bedrijven en indirecte klanten vanuit haar opdrachtgevers. Deze laatste groep klanten wordt gerechtigd vanuit de opdrachtgever om gebruik te mogen maken van een bepaalde vervoersvoorziening. Voorbeelden hiervan zijn o.a.:

Ziekenfondspatienten;
WVG gerechtigden;
Leerlingen in het speciaal onderwijs;